Algebehandling er en utrolig god måde at forlænge levetiden på diverse overflader tilhørende din bolig. Her kunne der f.eks. være tale om dit tag, din flisebelægning, eller endda din træterrasse. 

Alger hjælper ikke kun til at forringe udseendet af dine overflader, men kan endda også føre til skader, og lavere holdbarhed. Derudover udgør de faktisk også en potentiel risiko for ulykker, da en flisebelægning eller en træterrasse med alger, kan føles lige så glat som en skøjtebane. Hos Fyns Sandblæsning ApS tilbyder vi en effektiv, miljøvenlig og ikke mindst prisvenlig algebehandling i Nyborg og hele Fyn. 

Få et billig tilbud på hele Fyn

Hvornår er det på tide at få en algebehandling?

Er du boligejer, kommer du nok ikke udenom, at det på et tidspunkt bliver nødvendigt at få foretaget en algebehandling. Foråret og efteråret er de mest optimale tidspunkter for behandlingen, da vejret typisk er mildere og mere fugtigt, hvilket skaber de perfekte betingelser for algevækst. 

Er du i tvivl, kan du med fordel være opmærksom på de typiske tegn: 

  • Misfarvning 
  • Glatte overflader 
  • Ubehagelig lugt

Algervækst kommer i udtryk af grønne, eller mørke pletter på overflader såsom taget, flisebelægning, facader eller på din terrasse. De er samtidig glatte at begå sig på, og kan afgive en ubehagelig, muggen lugt, især i fugtige områder som tæt ved afløb og i skyggefulde hjørner af din ejendom. 

Billig og fornuftig behandling 

Anskaffer du dig en algebehandling igennem Fyns Sandblæsning ApS, sørger vi ikke kun for at friske dine overflader og facader op, men du investerer samtidig i levetiden på din terrasse, flisebelægning eller dit tag. Især organisk materiale, såsom træet i din terrasse, er mere tilbøjelig til at tage skade, hvis alger, mos og lignende vækst får lov til at leve frit. 

Vi gør samtidig brug af miljøvenlige metoder og midler, så du ikke skal bekymre dig om, at hverken dine overflader vi udfører behandlingen på, eller plantelivet der omgiver dine facader, kommer til at tage skade. 

Selvom de midler vi bruger, er miljøvenlige og dermed mindre fyldt med kemikalier, er resultatet altså ikke noget at tage fejl af. Vi sørger for, at du får et mindst lige så flot resultat, som du gør ved udbydere der bruger mere skrappe metoder – dog med den undtagelse, at vi hverken skader dine facader eller omgivende planteliv. 

Bestil din algebehandling allerede i dag 

Skal vi behandle dine overflader for mos- og algevækst, uanset om det vedrører facaderne på dit hus, din træterrasse, flisebelægning eller noget helt fjerde, hører vi gerne fra dig på 52843018 eller salg@fysa.dk. Vi lover altid et gratis uforpligtende tilbud, så du undgår at binde dig til noget.