Hos Fyns Sandblæsning ApS tilbyder vi en grundig og professionel facaderens, der sikrer at dine facader fremstår pæne og nye igen. Vores tilgang er meget lige til, vi gør kun brug af miljøvenlige metoder, det bedste udstyr og de smarteste teknikker. 

Vi starter med at behandle din facade med specialudvalgte midler, der effektivt hjælper til med at eliminere skadelige alger, mos og andre urenheder. Derefter kan vi tilbyde dig at give en grundig imprægnering, så din facade er beskyttet mod fremtidige snavs og urenheder. Vi tilbyder facaderens i Nyborg, men dækker også hele Fyn. 

Få et godt tilbud på hele Fyn

Skånsom, men effektiv facaderens 

Helt forståeligt vil langt de fleste, gerne beskytte deres bolig og udadvendte facader. Derfor sørger vi altid for at give en skånsom facaderens, der ikke volder nogen form for skade. Vi bruger samtidig også udstyr, vis formål er lige præcis til at kunne levere effektiv facaderens. 

Vores udstyr kan varme vandet til kogetemperatur, hvilket gør det muligt at rense din facade med lavt tryk, som hjælper til at skåne dine facader. Facaderens med varmt vand åbner porerne i facadens belægning, hvilket gør den mere modtagelig for efterfølgende behandlinger som imprægnering. Dette sikrer, at imprægneringen trænger dybt ind og giver en langvarig beskyttelse mod alger, snavs og fugt. 

Vores rensningsprincip bygger på den mest skånsomme behandling muligt, og vi anvender kun miljørigtige produkter. Det hjælper altså ikke kun til at behandle mod alger, mos og andre urenheder, men sørger også for at skåne dine facader, og eventuelle omgivende planteliv. 

Hvorfor vælge lige præcis Fyns Sandblæsning ApS?

Svaret er faktisk ret simpelt, vi sørger altid for at levere ydelser af høj kvalitet, og samtidig give dig en fremragende kundeservice. Skal du have facaderens i Nyborg eller resten af Fyn, mener vi selv der er mange gode grunde til at vælge os: 

 • Mere end 20 års erfaring og ekspertise 
  Hos Fyns Sandblæsning ApS har vi mange års erfaring, hvilket har lært os en ting eller to. Det har blandt andet lært os hvad der skal til, for at udføre opgaven korrekt og overgå dine forventninger, men også hvad der skal til, for at holde prisen lav, til en høj kvalitet. 
   
 • Miljøvenlig tilgang og metoder 
  Vi vægter både din ejendom højt, men også miljøet. Vi anvender derfor skånsomme midler og metoder, så dine facader bliver renset helt uden skader. 
   
 • Attraktive & lave priser 
  Når vi giver dig et tilbud, er de altid konkurrencedygtige. Dette giver vi, helt uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Vi er samtidig gennemsigtige, så du hverken kommer til at føle dig snydt, eller opleve skjulte overraskelser.
   
 • Altid en garanti for kvalitet 
  Uanset hvad vi udbyder, om det drejer sig om facaderens eller noget helt andet, går vi ikke fra en opgave, før arbejdet er udført korrekt. 

Facaderens på hele Fyn med hurtig respons 

Vil du få renset dine facader hurtigst muligt, er der ingen der siger du behøver at vente i lang tid. Vi kan sagtens imødekomme din kalender, og hjælper til på hele Fyn. Vi har korte ventetider, så du hurtigt kan få din facade renset. 

For at sikre et vedvarende flot resultat tilbyder vi serviceabonnementer, hvor vi løbende vedligeholder din facade. Vores vedligeholdelsesplaner tilpasses den enkelte kundes behov og sikrer, at facaden forbliver pæn og præsentabel til en fornuftig pris. Med vores serviceabonnement kan du være sikker på, at din facade altid er beskyttet og vedligeholdt, hvilket holder den i topform. Er du klar til at høre nærmere om vores facaderens i Nyborg eller resten af Fyn, kan du altid kontakte os på 52843018 eller salg@fysa.dk