Oplever du, at dine fliser på terrassen, indkørsel eller generelt dine udendørs områder, er blevet slidte, beskidte og kedelige over tid? Måske har du endda også problemer med flisepest, snavs, mos- og algevækst. Natur sten, beton eller mursten mister helt naturligt dets glans med årene, det er derfor vigtigt at sørge for vedligeholdelse. 

Uanset om du ønsker at genoplive din terrasse, eller om det vedrører din flisebelægningen tilhørende din kontorbygning, hjælper vi hos Fyns Sandblæsning ApS og udøver professionel og billig fliserens i Nyborg. Vi dækker hele Fyn, og kommer gerne ud og uanset hvor på du befinder dig. 

Få et billigt tilbud på hele Fyn

Priser

ingen opstartsgebyr

Fliserens (uden imprægnering og algebehandling) 35,- kr pr m2
Fliserens inkl. imprægnering og algebehandling under 100 m2, 65,- kr pr m2
Fliserens inkl. imprægnering og algebehandling 100+ m2, 50,- kr pr m2
Fliserens inkl. imprægnering og algebehandling 200+ m2, 45,- kr pr m2
Fliserens inkl. imprægnering og algebehandling 300+ m2, 40,- kr pr m2

Dette er blot et eksempel på priser.

Hvorfor i det hele taget få en fliserens?

Som årene går, bliver fliserne helt naturligt mere og mere modtagelig overfor diverse vækst af alger, mos og snavs. Det er næsten uundgåeligt at fliserne forringes, uanset hvor godt du passer på dem. Hvad der oftest er synderen til at dine fliser går i forfald, er alger, ukrudt og flisepest. Det ser ikke pænt ud, og tynger i det hele taget hele udseendet på din have ned. Derudover skader det faktisk også holdbarheden, på dine fliser. 

Hjælper vi dig med en grundig fliserensning, vil du opleve de mest umiddelbare fordele af den markante forbedring i udseendet af dine udendørsarealer. Tidens tag vil helt naturligt få dine fliser til at se gamle og slidte ud. Med vores professionelle fliserens i Nyborg og Fyn, fjerner vi alle urenheder, og endda gendanner dine flisers oprindelige flotte farve igen. 

Vi har arbejdet med fliserens i mere end 20 år. Vores erfaring er, at langt de fleste af vores mange tilfredse kunder, mener at vores fliserens har hjulpet til at forvandle deres have eller terrasse fra trist og beskidt, til frisk og indbydende.

Udover at dine fliser kommer til at se nye ud igen, og generelt forbedre hele æstetikken af din have, er der også det hel praktiske. Med vores fliserens forbedrer vi holdbarheden på din belægning, men faktisk også reducerer risikoen for faldulykker. Er dine flise dækket af alger og mos, har du helt sikkert oplevet hvor glatte de er at gå på. Med vores behandling fjerner vi alger, snavs og mos, og dermed den glatte overflade. Dine fliser vil derfor ikke kun være pæne at se på, men også sikre at bevæge sig på. 

Altid en fliserens med miljøvenlige midler

Vi går ind for en bæredygtig fremtid, og leverer selvfølgelig også miljøvenlige løsninger. Det kommer i udtryk i, at vi bruger så lidt kemi i vores midler, som overhovedet muligt. 

Dette hjælper faktisk på mange ting. Udover det selvfølgeligt er et skridt i den rette retning, af hvad der angår bæredygtig omstilling, så gavner det faktisk også dig, hvor det kan mærkes. Med vores bæredygtige midler med begrænset kemi, skader det ikke din have, og flisernes omgivelser. Du behøver derfor ikke være bekymret for, at vores fliserens skader plantelivet i din have. 
 

Skriv til os  Ring til os Få et tilbud